30 Haziran 2007

Bir Ay Daha Bitiyor

Evet bir ay daha bitti nerdeyse. İyisiyle kötüsüyle analiz yapmak gerek ama şu an hiç o halimde değilim. Kilo açısından çok da iyi bir ay geçirmedim. İstikrarsız tutumlarım yüzünden bir anda işte kilo vereceğim bir anda ise aman bugün yesem ne çıkar gibi düşünmekten olsa gerek. Ayın birinden birine analiz etmekte fayda var. Bunda reglin etkisi büyük ama işte. Matamatik seven birisi için bende sonuç önemlidir.

Dün neler yemişim

sabah: 1/4 simit domates peynir zeytin

öğle 2 adet sunta patlıcan közlemesi

öğleden sonra : 1 simit peynir zeytin

akşam 1 dilim börek 1 bardak gazoz

29 Haziran 2007


Bugün ziyaretçimiz geldi. Ne güzel 60 ları görme hevesim içimde kaldı. Bu ay bakıyorum da hep 61-62 arasında gidip gelmişim. Yazacak çok bir şeyim yok.
sabah:1 yum 1 domates peynir zeytin
öğle: vişne soda 1 kaşık patates kavurma 3 sunta
öğleden sonra 1 kase çorba 2 kaşık patates 1 sunta
akşam 1/4 pizzanın 1/2 si 1 bardak cola 1 kase sakızlı muhallebi
ehh fena değil.

28 Haziran 2007

YUPPHY!!!!!


Yaşasın bugün çok mutluyum. 61.20 İşi şimdi daha sıkı tutmalıyım. Malum dönem yakın çünkü. Zayıflamak en sonunda istediklerimi giyebilmek. Ama biraz uzun bir yol tabii. İlk hedef 58. Sonraki 54 diye gidiyor. Spora biraz daha asılabilsem. Bu gün 1.45 dakika kadar yürüdüm. Arkadaşlarım yaz dönemi sonunda bir aaa ne kadar zayıflamışsın deseler. Bunu çok isterim. Yeğenim dün geldi. Akşam bir güzel onunla konuştuk. Dertleştik. Keşke öyle bir kızım olsaydı. Oğlumun yeri her zaman ayrıda. Kız olması işte. Dün neler yemişim bir bakalım. Sıkı düzene girmeliyim. Ve devam ettirmeliyim.
Sabah: 2 adet lıght bisküvi
öğlen:1 adet bisküvi
öğleden sonra: 2 adet dolma
ilkindi:3 adet bisküvi
akşam:yoğurt domates salatalık 1/2 kase sakızlı muhallebi

27 Haziran 2007

1.Diyet dönemi

Diyetimi 1 Haziran başlamıltım. Ama nafile. Raporlar sen hiç diyet falan yapmamışsın hatta kendini diyet denen şeyin içinde daha da kilo almışsın diyor. Bundan sonra öyle 1 ayda 4-5 kilo vermek gibi bir amacım olmayacak. 66 kilodan 61 kilo ya tamam hızlı bir şekilde verdim. Bu kiloları son bir yılda aldığım olduğu için vermek de kolaydı. Şimdi ise işim biraz daha zor. Ama bunu zevkli hale dönüştürmek benim elimde değil mi?

1- Bundan sonra aylık 2 kilo vermeyi hedefliyorum. Fazlası olursa ne ala. Ama minumum aylık 2 kilo vereceğim.
2- Sabah kahvaltısı hiç aksatmadan evde yapılacak. İşyerinde yaparsam eğer sapıtıyorum.
3- öğlenleri ise bir önceki akşam yemeği yenecek. Ama 2 kaşık olacak. Hergün evden

HAVALAR ÇOK SICAK

Evet o kadar çok sıcak ki. Akşam arkadaşla birşeyler bakmaya çıktık. Ben de biraz yürüyüş olsun diye dönerken yürüyerek gittim. Tabii saat 9 a geçti. Herkes beni bekliyordu. Hemen sofra kurdum. Kendime 1 kase yoğurt koydum. İyi geldi. Akşam oğlumun istediği etimekli tatlıdan yapıverdim hemen. Onu yaparken eşimin elinde bir kova balkonu bununla mı temizliyorsun diye sordu. Gel dedim sen muhallebiyi karıştır ben balkonu yıkarım. İşimi bitirdim. Tatlıda böylece bitmiş oldu. Dolaba kaldırdım. Mutfağa şöyle bir toparlayıp meyve hazırladım kendimize. Balkonda bir güzellem yedik. Sonra Eşim bir ara balkonda yatmayı düşündü. Ama balkonumda branda olmayınca içine sinmedi. Oğlumun odasına klimayı taktırmıştık. Ve yatağı da çift yataklı şeklinde. Bir daha yatak alalım dedim. Hepimiz orda kalalım. Eşim fiyatları internetten araştırırken ben gene uyuyakalmışım.

26 Haziran 2007

2.FİREM

Alışkanlık yaptı bende hemen tembellik. Havalar çok sıcak olması nedeniyle sabah kendimi salonda buldum. Erkenden kalkıp yürüyüşe gidip gelmek çok güzel. İşte saati ayarlamadan uyuyup kalınca böyle oluyor. Gözümü açtığımda saat yediye geliyordu. Git gel duş al deymez diye düşündüm. Dışarda da kavurucu bir sıcaklık var. Tv ler dışarı çıkmayın gerekirse çarşamba resmi tatil ilan edeceklerdi. Onlar böyle düşününce ben de miskinlik yaptım.

---------------

Bundan sonra miskinlik falan yapmayacağım. Geçen hafta içinde arkadaşım için ayırdığım kıyafetleri işyerime göndermişler. Tabii beni arıyorlar. sanki ben almışım gibi. Beni tarif ederken de şöyle tarif ediliyor. Şişman muhasebede çalışan bayan diye. Ordan krem renkli bir pantalon almak niyetimdi. Ondan hemen vazgeçtim. Hiç böyle kendimi tarif edildiğini duymamıştım. İnanılmaz derece kendime kızgınım. Neden sanki dikkat etmedim diye.

------------

Yarın da yegenim gelecek. Onu yüzme kursuna yazdıracağım. Onun öğrenmesini çok istiyorum. Ben bilmiyordum o bari erken yaşta öğrensin. Onunla sabah 5 de kalkıp yürüyüşe gideceğim. Spor ayakkabılarını getirmesini söyledim. Bisikletinide getirecek. Ben de bisiklet kullanmasını öğrenirim o zaman.

Sabah kalkınca 2 bardak su sirkeli

kahvaltı: 1 simit 6 zeytin peynir domates salatalık

ara yok: bu moral üzerine bir de ara mı olsun

öğleden sonra: 2 kaşık yoğurtlu pat.közleme 2 kaşık makarna 1 salatalık

ilkindi:3-4 çatal yaş pasta

akşam: karpuz kiraz

25 Haziran 2007

İLK FİREM

Bugün yürüyüşe gitmedim. Bir tembellik vardı üzerimde. Dün cd satana aerobik cd si olup olmadığını sordum. O da ayarlayacağını söyledi. Bakalım nasıl bir şey gelecek. İşler çok sakin gidiyor. Havalar çok sıcak. 40 derecelerin üzerinde sıcaklık. Hepimize kolay gelsin. Akşam üzeri oğlum annemle geldi. İşten çıkana kadar benim yanımda kaldı. Birlikte okul çantası baktık. En sonunda beğendi. Bende 38 beden bir pantalon vardı. Kumaş ince kot. Klasik kesim. Bu tür kumaşları sevmişimdir. Ama zar zor denk geldi. Suyu az içiyorum zannedersem. Çünkü idrarımın rengi koyu geliyor. Gece ise uyayabilmek imkansızdı. Oğlumun odasında uyuyakalmışım. Ohh ne güzel klimalı odada. Oğlum öksürmeye başlayınca uyanmışım. Biraz kapattım. Bu sefer de ter fışkırıyor. Tekrar açtım. Serin serin uyusun diye. Canım oğlum benim.


sabah. kalkınca 2 bardak sirkeli su

kahvaltı:1 lavaş peynir domates peynir 6 zeytin

öğleden sonra: karpuz kiraz

ilkindi: patates salatası (çok yemiştim)

akşam: karpuz peynir 1 lavaş

SPOR 3.GÜN

Bu gün pazar. Benim için dinlenme günü. Ama daha çok çalışıyorum. Sabah 6 gibi uyandım. Oğluma "benimle yürüyüşe gitmek istermisin" diye sordum. O da annesiyle birşey yapmak adına cevabı evet oldu. 6.30 kadar onu kaldırıp giyindirip dışarı çıktık. Gidene kadar zaten 7 de olmuştu. Güzel parkımızda yarım tur atmıştık. Haftaiçi afişlerde cumartesi pazar aerobik hocası eşliğinde müzikle aerobik yapılır diye okumuştum. Meydan kalabalıklaştı. Sonra 60-70 kişi ile 1.50 saat aerobik yaptık oğluşla. O çok mutluydu. Bu arada aerobik hocalarından biri oğlumunu yüzme hocası olunca oğlum çok mutlu oldu.
Eve döndük. Ben hemen kahvaltı hazırlamaya giriştim. Çamaşırları makineye koydum. Balkonları yıkadım. Merdivenleri sildim. Bir şöyle elden geçirdim. Öğleden sonra arkadaşımızın nikahı vardı. Oraya gittik. Akşam dışarda yemeğimizi yedik.

sabah:2 bardak sirkeli su

kahvaltı: 1 haş.yum. dom. peynir salatalık 6 zeytin

öğlen: 2 adet salatalık 3 kayısı

öğleden sonra: 1 çat domates 6 zeytin peynir

akşam: 4 köfte 2 lokma pide 1 ayran

yatmadan önce 1 bardak süt

23 Haziran 2007

SPOR 2.GÜN

Bugün sabah 5.40 da uyandım. Hemen giyinip kendimi sokağa attım. İyi ki de atmışım. İnsan spor yapması kadar güzel bir şey yok. Spor yapınca kendimi daha programlı ve neşeli olduğumu inanıyorum. Bugün 3 tur 6 km yürüdüm. Akşama misafirim gelebilir. O yüzden spora bırakıp evi temizledim. Misler gibi kapımı kapatım geldim. İş çıkışı arkadaşlarla kıyafet bakmaya çıktık. Biraz dolaştık. Ben kendime uygun bir şey bulamadım. Olsun aldıklarım çok güzel ve takılarımla bana çok yakıştı.

Kalkınca 2 bardak su

sabah: 2 bardak su (1 sirkeli) 1 simit domates salatalık 6 zeytin peynir

ara yok

öğle: 1 dilim karpuz 1 dilim peynir 4 ymk bezelye

öğlden sonra:1 adet şeftali

akşam: yoğurt domates salatalık

yatmadan önce: kiraz kayısı 1 adet salatalık

yalnız bugünlerde kabızlık problemim var. Kayısı iyi geliyor. İnşallah bir an önce düzene girerim.

22 Haziran 2007

SPOR 1.GÜN

Bugün sabah saat 6 dan 8 e kadar 2 saat 10 km yürüdüm.En mutlu günüm.Aylardır yürüyüşe gitmek için çaba sarfettim. Ama bir türlü kalkıp gidemedim. Arkadaşımla birlikte şeytanın bacağını kırdım. Darısı bundan sonraki günlerin başına. Ne mutlu bana. Gelelim dün neler yediğime.Tartı konusuna gelince spor yapacak olduğum için 30 Haziran a kadar tartılmayacağım.Bakalım neler değişecek.

Sabah: kalkınca sirkeli su (1 tatlı kaşığı elma sirkesi+1 tatlı kaşığı bal-ılık içtim)

kahvaltı:1 yum.domates salatalık 6 adet zeytin 1 dilim ekmek

Ara: yok

öğle: 4 kaşık makarna yoğurt salatalık domates 2 kaşık kabak kavurma

ilkindi yok

akşam:1 küçük kase pilav 1 parça haşlama et 2 dilim patates

yatmadan önce:1 soda 1 gazoz

21 Haziran 2007

BUGÜN ÇOK MUTLUYUM 62.00

Üzerime yeni kıyafetler aldım. (uzun zamandır hiçbir şey almıyordum kendime. Biraz daha zayıflayım ondan sonra diyordum. Bundan sonra alacağım. İnsan kendini bir başka hissediyor.)Ama çok güzel oldu. 1 badi 2 adet bluz. Tam arayıp da bulamadığım şeyler doğrusu. Bugün de cicilerimi giydim. Herkes de çok yakışmış dedi. Ben de çok mutlu oldum. Yeni takılarımı da taktım. Herhalde zayıf olsam fit hatun olup çıkacağım. Akşamda oğlumu arkadaşından aldım. Arkadaşının ablasına ufak bir hediye aldım. Çok mutlu oldu. Eve geldiğimizde eşim akşama parka gidelim dedi. Biz de süper olur dedik. Akşam da yürüyüşe parka gittik. Otururken arkadaşımı çağırdık. Bir güzel oturduk. Serin serin oturduk.

sabah: 4 adet kayısı 10 adet erik (ekşi ile tatlıyı birlikte yememeliydim)

öğle : 1 adet yağda yum. domates 2 dilim ekmek (hepsi hata)

öğleden sonra : 4 kayısı 1 şeftali

akşam: 1 adet kek 1 bardak limonata (hamur işlerini azaltmam gerek)

yatmadan önce: 1 dondurma 1 gazoz (serinlemek için birebir fakat dikkatli yemek gerek)

Bayağı falsolu bir gün geçirmişim. Ama genede kilo vermişim -600

20 Haziran 2007

TEKRAR YENİDEN

Günlüğüm merhaba. Uzun zamandır yazmıyordur.Günlük olarak tutmak istemiştim ama son 1 haftadır kilolar üzerimde kalınca (gitmiyor-gitmiyor) çok da canım istemedi.Herhalde benim de kırılma noktam gelmişti.Dün Sasha ile görüşünce biraz kendime geldim.Bundan sonra spor ne olursa olsun ihmal edilmeyecek.Yediklerin hergün yazılacak.Kontrolü elden bırakmayacaksın.Sonuçta sende insansın.Evet devam mı? devam.

14 Haziran 2007

62,20

Anlaşıldı bu kilolar böyle gitmeyecek.Bizde arkasından koşturdukça o da gitmeyeceğim diye inat ediyor.Dün farkında olmadan bir şeyler yedim herhalde.

Dün akşam oğlumun gösterisi bir harikaydı.Allah daha iyilerini nasip etsin.

13 Haziran 2007

61.80

Dediğim gibi gram gram gidiyor canım.

sabah:süt ve müsli
öğle:4 kaşık menemen yoğurt 2 dilim ekmek
akşam:1 meyve suyu 1 meyveli gazoz 1 dilim kek 1 adet poğaça
yatmadan önce:1 adet soda biraz kuruyemiş
sabaha karşı yarım kola



akşamda çeşit çeşit şeyler olacak bakalım ne kadarına hayır diyebileceğim.

12 Haziran 2007

LAHANA BİTTİ

Artık çorba içilmeyecek kadar kötü kokmaya başladı.Böylece bu diyette biter.

Sabah:1/2 simit 1 dilim peynir domates salatalık 6 zeytin

öğle 3 kaşık yoğurt 2 domates 1 salatalık 2 kaşık patates salatası

öğleden sonra 2 adet salatalık

ilkindi 1 avuç erik

akşam: 3 kaşık yoğurt 2 domates 1 salatalık 1 kase sakızlı muhallebi üzerine kabak tatlısı
1,5 kurabiye

Yarın da Kutay ın gösterisi var.Veliler bir şeyler yapıp getirecekmiş. Bana da 2 tepsi kurabiye düştü.Akşam yapar götürürüm.

11 Haziran 2007

LAHANA 6.GÜN 62.40

Dün yediklerin işte açısı. Şok falan geçireyim deme.Hakettin.İşte bu kadar basit kilo almak.Sen bir hafta aç gez dolaş 1 günde gör bak bakalım.Yeniden in yaptığı hataya düştüm.Ay sonunda hedef 58 sen kilo vereceğine kilo al bakalım.Nasıl gidecek bunlar.

İyi düşün istersen canım.

sabah bir şey yemeyi unutmuşum

öğle 1 kase yoğurt 2 adet domates 1 adet salatalık

ilkindi:karalahana sarması yoğurt

akşam:2 adet salatalık

Gene çekirdek yedim.Şu poşet bitince zaten almayacağım.

LAHANA 5.GÜN 61.50

Pazar sabahtan öğlene kadar yağmur yağdı.

sabah :1 yum.1 dilim ekmek 5 zeytin 1 dilim ekmek, nutella sürülmüş 1 adet pankek dom.salatalık

öğle:sünnette 1 por.pilav 5 tane köfte dom.salatalık 4 adet tatlı dondurma 2 bardak meyve suyu 1 dilim yaş pasta

ilkindi:çekirdek 1 tane eti puf

akşam yaz kızartması yoğurt

yatmadan önce meyve 2 adet kabak tatlı,tahin, ceviz

9 Haziran 2007

LAHANA 4.GÜN 61,30

Yaşasın süperim

Sonunda en dip noktayı gördüm.Hadi bakalım bir an önce şu kiloları ver de kurtul canım.Keşke sabah yürüyüşe gitseydim.Çok pişmanım.

Sabah: erik

öğle erik

akşam meyve

ilginç hala açıkmadım.Ama yiyecekler mis gibi burnuma kokuyor.

8 Haziran 2007

LAHANA 3.GÜN 61.70

Bugün artık dört elle şu rejime sarılmalıyım.Akşamki çekirdek olayı beni mahvetti zaten.
Spor olmayınca gram gram gidiyor.Sinir oluyorum.

spor yok.

sabah: 1 simit 1 poğaça

öğle:erik

saat:17 hala açıkmadım ne iş bu ya

akşam: kiraz salatalık

akşam 30 dk step yaptım.

lütfen yediklerine dikkat et canım.Kendin için. Şu pantolana giy artık.

7 Haziran 2007

LAHANA 2.GÜN 61,80

Dün akşam eşime pantalon almak için gezdik.En son Çamlık'taki mavi jeansden istediğimizi bulduk.Bu arada gece 11 olmuş saat.Çok oyalandık ama değdi.Çok güzel bir kot pantalon aldık.Ben de kendime kot baktım.6-7 tane giydim çıkardım ama beğenmedim.En son bir model giydim.Müthiş oldu.Tam istediğim gibi oldu.Onu zayıflayıp almak istiyorum.Şu an kotta 28 beden.Bunun 1 alt bedenini giymek istiyorum. Bundan sonra kalori de hesaplayacağım.

Gene yürüyüş yok.

sabah 2 adet salatalık 28 cl

ara: 2 adet erik

öğle:1 kase çorba 5 adet altınbaşak 88,5+200 288,5 cl

öğleden sonra erik

akşam karpuz peynir çekirdek kuruyemiş

6 Haziran 2007

LAHANA 1.GÜN 61.90

Bu sefer hata yaptım.İnşallah bir daha yapmam.Hedef kilom 30 haziran a kadar 58 kilo bu sefer başarmalıyım.Hadi biraz gayret.Bu arada açıkınca yosun hapı alacağım.

su 2 bardak

sabah 2 adet erik

öğleden sonra 1 kase çorba 15 adet kiraz 1 yumurta

ilkindi 10 adet kiraz 10 adet erik

yatmadan önce 10 adet erik

akşam bir şey yemeyi düşünmüyorum.Hadi kolay gelsin canım 1.günü iyi atlattık.Yarın sabahda yüyürsem hiç fena olmayacak.Hadi kal sağlıcakla.

05.06.2007-61,40

Çok şeyler yedim çokkk.Keşke yemeseydim ama yedim.Bugün lahana diyetine başlayacağım diye oldu.İnsan kendini diyet kelimesi olunca yenidenin yaptığı hataya düştüm.Kıtlık sendromu yani.

sabah 1 simit

öğle 1 simit 2 kaşık fasulye 1 kaşık patlıcan közleme

ilkindi 1 fincan irmik tatlısı

akşam 3 adet dolma yoğurt domates salatalık

yatmadan önce 2 adet çikolata 2 adet çik.bisküvi 5 adet kayısı

spor yok.

5 Haziran 2007

LAHANA DİYETİNE BAŞLIYORUM

LAHANA CORBASİ
. Secret Heart Memorial Hastanesi çok kilolu hastalarına ameliyat öncesi bu zayıflama diyetini uygulamaktadır. ::: Yağ Eritici Çorba İçindekiler:6 büyük yeşil soğan1-2 domates1 büyük lahana2 yeşil biber1 demet kereviz sapı1 paket hazır çorba karışımıtuz,bibermaydanozköri1 adet et suyu veya tavuk suyu tabletiacı sos (arzu edilirse)
Hazırlanışı:Sebzeleri küçük ya da orta boy doğrayın.Tencereye koyup üstünü örtecek kadar su ilave edin.10 dakika hızlı yüksek ateşte kaynatın sonra ateşi kısarak pişirmeye devam edin,sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirin.Bu çorbanın kalori değeri düşük olduğu için kendinizi aç hissettiğiniz her zaman ve istediğiniz kadar içebilirsiniz.Şayet bir yere gidiyorsanız termosunuzu çorba ile doldurun.
::: Birinci Gün: Bütün meyveleri (muz hariç) yiyebilirsiniz. Kavun ve karpuzun kalorisi diğer meyvelere göre daha düşüktür. Bugün sadece meyve yiyip çorba içebilirsiniz. Şekersiz çay serbesttir. Su içmeyi ihmal etmeyin.

::: İkinci Gün: Bütün sebzelerden doyuncaya kadar yemek serbesttir. Yeşil sebzeleri tercih edin. Kuru fasulye, mısır ve bezelyeden uzak durun. Gün boyunca acıktıkça çorba için. Bu akşam kendinizi tereyağlı fırın patates (kumpir) ile ödüllendirin. Meyve yemeyin.

::: Üçüncü Gün: İstediğiniz kadar çorba için. Sebze ve meyve yiyin. Patates yemeyin.Üç gün boyunca hile yapmadıysanız 3-4 kilo verdiğinizi göreceksiniz.

::: Dördüncü Gün: Muz ve yağsız süt: En fazla üç muza izin vardır. Yağsız sütün yanında bol bol çorba için.

::: Beşinci Gün: Sığır eti ve domates: Gün boyunca 310-620 gr sığır eti ve altı adet domates yiyebilirsiniz. Gün boyunca 6-8 bardak su içmeyi ihmal etmeyin. Çorba içmeye devam edin.

::: Altıncı Gün: Et ve sebzeler: Bugün 3 veya 4 adet biftek ve sebze yiyebilirsiniz. Yeşil lifli sebzeleri tercih edin. Patates yemeyin. Çorbadan en az bir tabak için.

::: Yedinci Gün: Kahverengi pirinç, meyve ve sebze suları ile tekrar doyurun kendinizi. Acıktıkça çorba için. Altıncı günün sonunda yukarıdaki diyeti hiç hile yapmadan uyguladıysanız 5-8.5 kg arasında kaybetmiş olmanız gerekir. Şayet 7.5 kg'dan fazla kaybetmişseniz tekrar başlamak üzere 2 gün diyeti bırakmanız gerekir.

Bu yedi günlük planı istediğiniz sıklıkta uygulayabilirsiniz. Bu diyet sisteminizi temizleyecektir. Bu rejimle yağlar hızla yanar. Diyet sırasında alkol ve alkollü içecekler kullanmayın, çünkü bunlar vücudunuzda yağ birikimine neden olurlar. Alkolü diyete başlamadan 24 saat önce bırakın.Diyete başladıktan birkaç gün sonra bağırsak faaliyetleriniz değişir. Çorbalarınıza kepek ekleyebilirsiniz. Bu diyette kahve serbesttir, zaten üçüncü günün sonunda kafeine ihtiyaç duymayacaksınız.

::: YASAKLAR: Ekmek, alkol, karbonatlı içecekler, diyet içecekler. Bunların yerine şekersiz çay, koyu kahve, doğal meyve suları, kızılcık suyu ve yağsız süt içebilirsiniz. Bu temel yağ eritici çorbayı aç olduğunuz ve arzu ettiğiniz sürece içebilirsiniz. Ne kadar çok çorba içerseniz o kadar çok yağ kaybedersiniz. Kızartılmış sebzeler yasaktır. Et yerine haşlanmış veya fırınlanmış ve derisi çıkartılmış tavuk da yiyebilirsiniz
Dün konsere gittik.Volkan Konak konserine çok eğlendim.Bütün arkadaşlar ordaydı.İyi bir organizasyon oldu.En azından herkes mutlu idi.Bu da güzel.

Kilolara gelince 04 Haziran'da regl oldum.Ama kilom bugün sabah 61,40 geldim.Bu halde iken indiğim en alt seviyedeyim.Gelelim dün neler yedim.

öğlen:3 adet kurabiye
ilkindi:patlıcan közlemesi 1 kaşık makarna
yatmadan önce ise çilek

2 Haziran 2007

Bende İstiyorum

Evet bende istiyorum.Zayıflamayı istiyorum.Herkes gibi incecik olabilmeyi istiyorum.1 Haziran dan itibaren kendimi daha bir dikkat edeceğim.



1 Haziran 2007 62,60 deyim.Bakalım ne olacak.