13 Eylül 2007

1.GÜN 59,1

Herkesin ramazan ayını kutlar sağlıklı olmanızı ve ülkemize hayırlara vesile olmasını dilerim.

Ben her razamanda 3-4 kilo veririm. Bakalım bu seferde verebilecek miyim. O yüzden hergün yazmaya gayret edeceğim. 59,10 ile start vermiş durumdayım.
Sahurda yediklerime gelince
-1 adet sosisli yumurta
-6 adet zeytin
-peynir
-domates
-çay






4 yorum:

xxcen dedi ki...

bende her ramazan 3-4 kilo alırım o yüzden bu sefer cok dikkat etmem lazım herkezin ramazanı mübarek olsun

Dilek35 dedi ki...

busecim ramazanın mübarek olsun sahurda çok az yemişsin hiç ekmek yok tutacakmı onlar seni akşama kadar dikkat et canım çok abartma ama çokda az yeme dengele öptüm

fatoş dedi ki...

busecim ramazanın mübarek olsun..
bi şey sormak istiyorum canımiçi,nasıl oluyorda ramazanda kilo veriyorsun,ben hep alıyorum..
bi formülün varsa alabilirmiyim canım...
öptüm...
emine abla

buse dedi ki...

Merhaba emine ablacığım. Bu dönem göreceğiz. Bende sizin gibi son 2 ramazan ayı öncesine kadar kilo alırdım. Son iki ramazan ayında ise çalışmış olduğum işyerimle alakalı biraz. Benim işten çıkış saatim şimdi 19,00. Eve gidinceye kadar yürüyerek gidiyorum 19,20 oluyor. İftara başlagıç için yetişiyorum şimdilik. Sonra ise saatlerden dolayı iftar saati benim yola veya işten çıkmadan önceki saatlerime denk gelecek. Böyle olunca işyerinde bir şey yemiyorum. Evde yiyeceğim diye. Zaten eve gidince de herkes orucunu açmış nerdeyse sofra toplanmış oluyor. (Yani sizin dayanamayıp yediğiniz pideler, 3-5 çeşit yemekler kolalar her türlü kalorili yiyecek ben ortalıkta yokken silip süpürülüyor :) )Ben ise eve gidene kadar açlık geçmiş oluyor. Çoğu zaman sadece çorba içtiğimi bilirim. Sahurada pek kalkmıyorum maalesef. Yıllardan sonra bugün kalktım. O da sabah işe geç kalmama neden oldu. O da mazi olacak anlaşılan. Birde tartıda kiloların gitdiğine görünce çok yemek için çaba sarfetmiyor insan.