10 Temmuz 2007



Artık ben tatile gitmek istiyorum. Belki bu pazar gideceğim. Herşey kesin olmadığı için bir şey söyleyemeceğim. Her şey kafamda karışık bir şekilde duruyor. Kendimi toparlayamıyorum. İnşallah herşey yoluna girer. Allahtan tek dileğim bu.

Dün yediklerime gelince

Sabah: 1 simit peynir domates salatalık 4 zeytin

öğle: karpuz peynir

akşam: 2 adet salatalık 6 adet kayısı

9 Temmuz 2007


Evet bugün beklenen an. Belki bu rakamı 3 yıldır görmüyorum. Ve ben 59,70 yim. Sonunda başarmıştım. Haftasonu hareketli çarşı pazar kıyafet bakmakla geçti. Bazen kendi sorumluluklarımı bile unutmuştum, bu alışverişler sırasında. Bu sorumlulukları aksatmam nedeniyle çokda iyi bir hafta sonu geçiremedim. Üzgündüm.
cumartesi yediklerim
sabah:1 bardak süt domates salatalık peynir 5 adet altınbaşak
öğle: 2 kaşık pat.yem. yoğurt
akşam: karpuz kayısı
pazar yediklerim
sabah: domates peynir 1 yum. 4 zeytin
öğle: şeftali salatalık
akşam: 2 adet pat.kız.1 adet kabak kız. çeyrek biber kız. domates sos yoğurt

7 Temmuz 2007

Bugün 60,20
Son üç gündür yediklerimde hiçbir şekilde fazlalık yoktu. Ne bir eksik ne bir fazla. Bunun sonucu olarakta çok güzel bir sonuç elde ettim. Çok mutluyum.
Evet yediklerimi dikkat ettim sadece. Bu arada hiç spor yapamadım. Havalar çok sıcak geçiyor. Sabah erken kalkmak çok zor geliyor. Bir alışsam herhalde bırakmam ama spor işini bir türlü düzene oturtamadım henüz. İnşallah onuda başaracağım. Akşam gene çarşı pazar gezerek 1,5 saat yürüyüş yaptım. Yarın ise hafta sonu yüzmeye gideriz büyük ihtimal. Bir de sabah yürüyüşü yapacağım yarın. Dün neler yediğime gelince:
sabah:1 bardak süt
öğle:15 adet kiraz
öğleden sonra: 1 bardak yoğurt 5 adet altınbaşak
ara: 10 adet erik 1 paket lıght çubuk kraker
akşam: karpuz kayısı 1 dilim börek
gün içeresinde de 3 litreye kadar su içmeye çalışıyorum. Şekersiz çay nescafe bunlarla idare ediyorum.






6 Temmuz 2007

PİKNİKTEYİM

Bizim parkımız yandaki resimden bile daha güzel diyebilirim. Belediyemiz bu sene çok iyi çalışmış. Daha önceden gittiğimizde girişi ücretli ve oturma yerleri çok azdı. Şimdi ise giriş çimle döşenmiş. Gözünüzün alabildiği kadar yeşil bir alan. Oturma yerleri arttırılmış. Çeşmeler çoğaltılmış. Ve sedirler kurulmuş. İçerde de 2 tane göl yapılmış. Bu parkın bu kadar güzelleştilerebileğini düşünemezdim. Biz ailecek hemen gözümüze kestirdiğimiz bir mekanı oturup (etraf incelendi. Çeşme yakını olacak. Arabaya uzak olmayacak. Oyun alanına yakın olacak.) Böyle bir yerde oturduk. Tapusunu alacağız sanki. Hemen malzemeler çıkarılıp bir güzel piknik yaptık. Oyunlar oynadık. Gezdik dolaştık. Böylece günlük yürüyüşümü yapmış oldum. Dün neler yediğime gelince

sabah: 1 bardak süt

öğle:4 adet kayısı2 lokma simit

ara: karpuz peynir 1 soda 10 adet erik

akşam: 4 adet köfte salata 1 dilim ekmek

Sabah işyerimdeki arkadaşlarım ne kadar zayıfladığımı söylediler. Daha o kadar belli olmuyor. Ama herkes çok dikkat ettiğimi artık biliyor. (Birde bugün sabah kahvaltısı olarak şirketimiz simit alır her cuma. Ben bugün kahvaltımı evde yaptım. Arkadaşlar benim yerime yermisiniz diye rica ettim. Evet insanları kırmadan reddetmeyi de başardım. )





5 Temmuz 2007

BİSİKLETİM OLDU



Yapmak istediğim şeylerden birisi olan bisiklet binme işi için bir adım atmış oldum. Dün kendime yeni bir bisiklet aldım. En kısa zamanda yeğenim yanımdayken bisiklet binmeyi öğrenmek istiyorum. Dün nerdeyse hiç spor yapmadım. Bu eksi puan. Ama yediklerimi çok dikkat ettim. Dün neler yediğime gelince:


Sabah: 1 bardak süt


ara: 10 adet erik


öğle: 1 kase yoğurt 5 adet altınbaşak 4 adet sarma


öğleden sonra:3 adet lıght bisküvi


ilkindi: 2 adet lıght bisküvi 10 adet kiraz


akşam: 1 domates 3 çatal yoğurt


ara: karpuz acur

4 Temmuz 2007

Parktayım


Dün iş çıkışı oğlumun futbol antremanına gittim. Tabii ben gittiğimde antreman bitmişti. Eşim oğlum annem ve yeğenimle arabayı atlayıp hemen az ilerdeki parka gittik. Benden önce gezdikleri için tecrübeliydiler. Şurda onu yapmışlar burda şunu yapmışlar deyip durdular. Sonra da saklı göle gittik. Burası parkın içinde mükemmel derecede çok güzel bir yer olmuş. Çam kokuları ise müthiş derecede güzeldi. Resmi bakıp benim de piknik yaptığımı zannetmeyin. Biz hazırlıksız olduğumuz için piknik işini perşembe günü yapalım diye karar aldık. Pazar günü ise parka yürümeye gideceğim. Çok güzel olmuş. Yapanların ellerine sağlık. Daha sonra yemeği dışarda yedik. Eve geldiğimizde ise herkes yorulmuştu. Herkes kendini salonda bir yer bulup "Şansa bak" cd sini izledik. İyi ki de izlemişiz. Çok komikti.
Dün yediklerime gelince
Sabah: sütlü müsli
öğle : 2 kaşık semizotu 2 kaşık yoğurt 1 kaşık taze fasulye
öğleden sonra:10 adet erik 1 salatalık
ilkindi: yoğurt 5 adet sunta
akşam: dürüm 1 ayran
gece:1 porsiyon tatlı (Kendimin yaptığı sütlü tatlılar vardı. Bir türlü bitmek bilmedi.)

3 Temmuz 2007

YENİ BİR GÜN

Dün akşam çarşı pazar gezdim. Birde kredi kartı ödemek için gittiğim bankamatik arızalı olunca bir sonraki bankamatike kadar yürüdüm. Akşam iş çıkışı hiç çekilmedi. Sonra ordan eve kadar yürüdüm. İş çıkışı sporu olarak 1,5 saat kadar yürümüş oldum. Evde de biraz birşeyler yedikten sonra ailecek parkın yolunu tuttuk. 2.km de orda yürüdüm. Eve dönerken 1 kaç haftadır beklediğim plates cd si de gelmiş onuda aldım. Tam olarak kilolarımla savaşa hazırım yani. Sabah ise 8 km yeğenimle yürüdüm. Kendimi süper hissediyorum. Bu da zaten tartıyı hemen yansıyor. Dün yediklerime gelince

sabah: 1/2 paket lıght çubuk kraker

öğle:4 kaşık makarna yoğurt

öğleden sonra 1/2 paket çubuk kraker

akşam: 2 adet dolma 1 dilim karpuz yoğurt

2 Temmuz 2007

MERHABA TEMMUZ

Yeni bir ay yeni bir hedef için kendime ve tüm sevdiklerime merhaba. Evet kendimi çok iyi motive olmuş hissediyorum. Hafta sonu Dr. Muzaffer Kuşhan 'ın dergisini aldım. Tam olarak okuyamadım ama. Genede beni gaza getirecek kadar okuyabildim. Bir çoçuğun hikayesini yayınlamış. 72 kiloyu nasıl verdiğini anlatıyordu. Evet müthiş bir şey. İnsanlar nerden nereye geliyor. Ben ise alt tarafı 7 kilomu bile veremedim. Yazık kendime. Evet ben de 19 Ağustos a kadar 54 kiloya geleceğim. Çünkü o gün benim doğum günüm. Yeni yaşımı yeni kilomla kutlamak istiyorum. Bende zayıf olmak eski kıyafetlerimin içine girebilmek yeni kıyafetler almak istiyorum. Hadi bakalım kolay gelsin sana.
Dün yediklerime gelince
sabah: 1 simit 8 zeytin peynir 1 yum. domates
öğleden sonra: 2 adet börek
akşam : 150 gr kadar balık ızgara salata
gece: meyve